Lersøparkens Skolehave - Københavns Skolehaver

Tilmelding til Lersøparkens Skolehave sæson 2018


Dato og tid

Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 16:30 til torsdag d. 6. september 2018 kl. 18:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 28. april 2018 kl. 22:00

Sted

Lersøparkens Skolehave
Bispebjerg Bakke 8
2400 København NV
Denmark

Arrangør

Lersøparkens Skolehave - Københavns Skolehaver
+45 50462535
lersoeskolehave@gmail.com

Velkommen til tilmelding til haver i Lersøparkens Skolehave.

Her kan du tilmelde dit barn til sæson 2018. Prisen for en have er 220 kr. som dækker økologiske frø, redskaber mv. Vi har 48 haver i alt, og de bliver tildelt efter først-til-mølle-princippet.

Barnet skal være mellem 6-14 år for at få en have, og barnet skal ledsages af en voksen, som hjælper og støtter barnet i havedyrkningen fra frø til færdige grøntsager. Særligt lugning og vanding kræver en tålmodig og opbakkende voksen:)

I kan vælge imellem tirsdags- og torsdagsholdet. Holdene løber fra slut april til midt september kl. 16:30-18:30.

Børnenes havedyrkning faciliteres af en gruppe frivillige, som står klar med frø, haveplaner, redskaber, vejledning og godt humør til at sætte jer igang med havedyrkningens kunst. Alt efter tid på sæsonen vil andre aktiviteter også blive tilbudt, som f.eks. mad over bål, hyldeblomstsaft eller mostning af æbler.

Planter holder som bekendt ikke ferie, så det er vigtigt, at I kan komme og passe haven hele sæsonen - fra vi sår i foråret og igennem sommeren for til efteråret og i sensommeren at kunne høste flest mulige lækre afgrøder fra jeres haver.

I sommerferien er skolehaverne åbne, så I kan komme ind og passe haven, men der er ikke hold i denne periode.

Vælg hold i tilmeldingsboksen i højre side og udfyld formularen. Betaling foregår med kreditkort. Når tilmelding og betaling er registreret, vil du modtage en mail med en bekræftelse om, at I har fået en have.
 
Hvis alle haver er optagede, er det muligt at tilmelde jer en venteliste istedet. Vælger I dette, betaler I ikke, før I får tilbudt en have.

Obs: Det er vigtigt, at I møder op til den første havedag for at bekræfte tilmeldingen, ellers går jeres have videre til en anden. Hvis I er forhindret i at møde op, skriv venligst en mail til lersoeskolehave@gmail.com.
 
Har du spørgsmål til tilmeldingsproceduren, kan du kontakte Nana på tlf. 2512 7510. Øvrige spørgsmål om skolehaven skal rettes til lersoeskolehave@gmail.com.
 
Læs mere om Københavns Skolehaver på www.kbhskolehaver.dk

Vi glæder os til at få jord under neglene og vind i håret sammen med jer!

Forårsglade hilsener fra de frivillige havenisser i Lersøparkens Skolehave

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lersøparkens Skolehave - Københavns Skolehaver
+45 50462535
lersoeskolehave@gmail.com